V300A54E375BL2 PDF DATASHEET

Електронни части : V300A54E375BL2

Производител : VICOR[Vicor

Опаковка :

Pins :

Описание : FasTrak Maxi E-Grade Family DC-DC Converter

Температура : Мин °C | Макс °C

Datasheet : V300A54E375BL2 PDF

V300A54E375BL2 наподобяват: