V375A48E24B PDF DATASHEET

Електронни части : V375A48E24B

Производител : VICOR[Vicor Corporation]

Опаковка :

Pins :

Описание : FasTrak Micro E-Grade Family DC-DC Converter Module

Температура : Мин °C | Макс °C

Datasheet : V375A48E24B PDF

V375A48E24B наподобяват: