V375A5E24B2 PDF DATASHEET

Електронни части : V375A5E24B2

Производител : VICOR[Vicor Corporation]

Опаковка :

Pins :

Описание : FasTrak Maxi E-Grade Family DC-DC Converter

Температура : Мин °C | Макс °C

Datasheet : V375A5E24B2 PDF

V375A5E24B2 наподобяват: